Yelloc

Yelloc

YELLOC® EKOTULPPA

YELLOC® on suunniteltu estämään öljyvuodot koneissa tapahtuvien nesteiden vauriotapauksissa sekä korjaustilanteiden yhteydessä. Kartiomallisen tuotteen avulla on helppo tukkia väliaikaisesti nestevuodot. Tämä edullinen ratkaisu on kehitetty suojaamaan luontoa ja stämään nestevuodot koneiden korjausten yhteydessä.

Suuret tekijät hydrauliikka-alalla voivat nyt tarjota tuotetta. YELLOC® on helposti asennettava, uudelleenkäytettävä kumimainen tulppa. Se asennetaan painamalla ja kiertämällä pyöreisiin aukkoihin, läpimitaltaan 4-23 mm. Estämällä öljyjen ja muiden nesteiden valumisen luontoon tai muuten kukkaan voidaan myös säästää merkittäviä summia. Kyseessä ei siis ole pelkästään ympäristön suojaaminen, vaan myös taloudelliset syyt.

YELLOC® ekotulppa kestää useimmat kemikaalit, joita esiintyy koneissa kuten öljyt ja polttoaineet. Lämpötila-alue on -25°C ... +90°C. Ei siis ihme että YELLOC® ekotulpasta on tullut niin suosittu korjaamoilla.

YELLOC® on uutuus markkinoilla ja sekä nimi että tulppa on suojattu patentilla ja voit nyt ostaa uutuuden Wikro Systemsiltä.

Nyt myös Mixbox meiltä!

- eri koot samassa pakkauksessa!

TÄRKEÄTÄ!

  • Puhdista aina ekotulpat ennen uudelleenkäyttöä.
  • Tarkoitettu ainoastaan painettomille ja matalille alipainejärjestelmille.
  • Lämpötila-alue: -25° C - +90° C
  • Koot: MICRO 1-10 mm, STD 5-22 mm, XL 13-42 mm
  • Käyttö: Työkaluja ei tarvita. Laita sisään, paina ja käännä samanaikaisesti.

Jos ekotulppa on liian pitkä se voidaan suosiolla leikata, juuri siksi YELLOC® Ekotulppa on tiiveästi tehty. Jätä aina riittävästi ainetta reiän ulkopuolella joten voit helposti poistaa ekotulpan kun työ on tehty.